Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

ACR Review 2016

Beslis mee aan het gedetailleerde programma Het gedetailleerde programma van de ACR Review staat nog niet vast. U kunt hieraan mee beslissen door uw top 5 – van de geselecteerde sessies van de sprekers – aan ons kenbaar te maken vóór 5 november, op www.continuumreumatologie.nl.

Het ACR congres vindt dit jaar plaats in Washington DC en heeft weer een bijzonder interessant programma. Op ‘ACR 2016’ passeren nieuwe behandelinzichten, herziene richtlijnen en recente wetenschappelijke vondsten de revue.

Beproefd recept
Niet elke Nederlandse reumatoloog is in de gelegenheid om in november naar Washington DC af te reizen. Aansluitend aan het congres wordt de ACR Review georganiseerd. Een inmiddels beproefd recept om tóch op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Vanzelfsprekend wordt de ACR Review afgestemd op en vertaald naar de Nederlandse praktijk.

‘Meet the Expert’ voorafgaand aan de review bijeenkomsten ‘Meet the Expert’ aangeboden met de thema’s SLE/Systeemziekten en Anderhalve lijnszorg. Deze werkgroepen kenmerken zich door het kleinschalige, interactieve en praktijkgerichte karakter. Bovendien lenen deze zich uitstekend om met de opinieleiders, prof. dr. Ronald van Vollenhoven en dr. G. Schulpen, van gedachten te wisselen.

Na de werkgroepen begint de review, alwaar vijf sprekers u bij praten over systeemziekten, spondyloartritis, reumatoïde artritis, osteoporose/artrose en imaging.

Dit jaar onder voorzitterschap van prof. dr. Hans Bijlsma en prof. dr. Jaap van Laar.

Meer informatie: www.continuumreumatologie.nl

Deel deze pagina

Geplaatst op: 01-11-2016