Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 21-04-2023

8e ARC Amstel Voorjaarssymposium

Geachte collega,

Op vrijdag 21 april 2023 zal voor de 8e keer(!) het Jaarlijkse ARC Amstel Voorjaarssymposium plaatsvinden. Het jaarlijkse ARC Amstel Voorjaarssymposium staat bekend als post-academische onderwijs, een dag waarin het Amsterdam Rheumatology & immunology Centre (ARC) zijn meest vernieuwende bevindingen toont aan geïnteresseerden; een dag die “je niet wilt missen”.

Het programma heeft het bekende stramien, waarbij kernonderwerpen van het ARC zoals Reumatoïde artritis, Systeemziekten en op de dagelijkse praktijkgerichte Critical Appraisals (CATs) aan bod komen. Nieuw dit jaar is dat de jonge onderzoekers van het ARC ook de gelegenheid krijgen om de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied te presenteren.

Net als voorgaande jaren zal een internationaal gerenommeerde de dag afsluiten met een Keynote Lecture. Dit jaar zijn we verheugd dat Prof.dr. E.A. Haavardsholm van University of Oslo dit gaat doen met als onderwerp: Therapeutic drug monitoring and detection of anti-drug antibodies – is it time for implementation in clinical practice?

Schrijf u nu in voor het 8e ARC Amstel Voorjaarssymposium en noteer 21 april in uw agenda. We hopen opnieuw op een geweldige opkomst!

Prof.dr. Willem Lems (educational officer ARC)
Mede namens Prof.dr. Ronald van Vollenhoven en Ida Gaspersz

Uitnodiging

Deel deze pagina