Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 28-03-2023

Collega’s on tour – op weg naar toekomstbestendige reumazorg

Het zal u niet zijn ontgaan: de zorg in Nederland staat voor grote uitdagingen. Dat geldt ook voor de zorg voor mensen met een reumatische aandoening.
In een notendop: het aantal patiënten neemt toe, de kosten stijgen, de zorg wordt complexer en het zorgpersoneel schaarser. De hamvraag luidt daarom: hoe houden we reumazorg toekomstbestendig en voorkomen we een zorginfarct?

Op 28 maart 2023 organiseren we in Beeld & Geluid in Hilversum hierover een discussiebijeenkomst onder leiding van Twan Huys. Wat ervaren reumatologen reeds van het dreigende zorginfarct? Kan het zorgpad slimmer? In hoeverre kunnen technologische ontwikkelingen als telemonitoring, automatische data-analyse en/of ‘wearables’ verlichting bieden? En hoe implementeer je die nieuwe vormen van zorg? Wat betekent het Integraal Zorg Akkoord voor de toekomst van de reumazorg?

Twan Huys zal op zijn welbekende wijze met vijf vertegenwoordigers vanuit verschillende perspectieven (nationaal, beroepsvereniging, ziekenhuis) in gesprek gaan. Waarbij uw inbreng vanuit de zaal natuurlijk meer dan welkom is.

Laat deze gelegenheid om uw visie te geven op een toekomstbestendige reumazorg niet voorbijgaan en schrijf snel in voor deze bijeenkomst.

We verheugen ons op boeiende discussies en kijken uit naar uw komst.

Collegas on tour – op weg naar toekomstbestendige reumzorg

Deel deze pagina