Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 25-11-2022

Imaging meets immunology

Het Amsterdam Rheumatology & immunology Center|Amsterdam UMC en de Vrije Universiteit nodigen u ter gelegenheid van de oratie van prof.dr. Conny van der Laken, benoemd tot hoogleraar in de Reumatologie in het bijzonder imaging bij ziekten van het bewegingsapparaat, uit voor het symposium Imaging meets immunology op vrijdag 25 november in de Amstelzaal van het Amsterdam UMC – VUmc.

Nieuwe technieken in imaging zorgen voor een betere behandeling van immunologische ziektebeelden. Tijdens het symposium zullen verschillende nationaal en internationaal gerenommeerde sprekers hun licht laten schijnen over recente ontwikkelingen op deze terreinen.

Na afloop van de inaugurele rede wordt de middag afgesloten met een receptie. Het belooft een zeer interessante dag te worden en we hopen dat u daarbij kunt zijn. Het symposium zal in het Engels zijn.

Imaging meets uitnodiging

 

Beste genodigden,

Op 25 november is het symposium voorafgaand aan de oratie van Conny, hieronder geven wij je wat praktische informatie.

SYMPOSIUM
Het symposium start om 09:00 uur en vindt plaats in de Amstelzaal van het Amsterdam UMC, De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam.

ORATIE
De inaugurale reden zal Conny uitspreken in de aula Vrije Universiteit. De VU is gelegen aan de Boelelaan 1105, 1081HV Amsterdam. De plechtigheid start exact om 15:45. Wij verzoeken u daarom uiterlijk om 15.30 in de aula aanwezig te zijn.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarages van de VU (volg P3) of op openbare parkeerplaatsen rondom de VU. Op de openbare parkeerplaatsen is de parkeerduur beperkt tot 3 uur.

De VU is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Je kunt daarvoor gebruik maken van de tram, trein of metro richting Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen richting de Boelelaan. Het is ook mogelijke de bus pakken richting halte Amsterdam, De Boelelaan/ VU, dan stap je uit recht voor de ingang.

Cortège: Hoogleraren worden uitgenodigd deel uit te maken van het cortège. Zij dienen daartoe uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn in de Forumzaal (ruimte 2D-02).

Na afloop van de oratie is er gelegenheid tot feliciteren.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan is het ook mogelijk de oratie online volgen via https://www.youtube.com/c/VUBeadlesOfficec. De livestream is vlak voor de start van de oratie actief.

Cadeau: Conny wil een kunstwerk kopen ter herinnering aan deze unieke gebeurtenis. Een bijdrage kan worden overgemaakt op NL84 INGB 0004 2886 24 t.n.v. EJAM van Mackelenbergh o.v.v. cadeau oratie Conny.

Tenslotte vragen we een  ieder die nog niet heeft gereageerd (voor symposium/oratie) dit zo spoedig mogelijk te doen bij Erik Sickmann (erik@sickco.nl / M.  06 4569 3847).

 

Deel deze pagina