Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 26-09-2018
  • 27-09-2018
  • 28-09-2018

NVR Najaarsdagen 2018

Op donderdag 27 en vrijdag 28 september 2018 vinden de jaarlijkse najaarsdagen plaats van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie, op “Papendal” bij Arnhem.

De najaarsdagen beginnen volgens traditie ook dit jaar met een onderwijssessie voor reumatologen en reumatologen in opleiding, maar wel over een modern onderwerp: “E-health”. Op donderdagmiddag is er volop keuze in verschillende abstract sessies, zowel basaal als klinisch. De donderdag wordt afgesloten met de Jan van Breemen Oratie: op advies van het Concilium Rheumatologicum heeft het Bestuur besloten deze toe te kennen aan Prof. dr. Georg Schett (Erlangen, Duitsland).

De vrijdag wordt begonnen met hardlopen of wandelen, een goed en gezond begin van de dag! Vrijdag is er een zeer gevarieerd programma, met lezingen, werkgroepen en op vrijdagmiddag een debat over artrose, is het een botaandoening (Prof dr. R. Lories, Leuven, België), of een inflammatoire aandoening (Prof dr. M. Kloppenburg, Leiden)?
Kortom, het wetenschappelijk programma is veelbelovend, er is ook gelegenheid voor bijpraten met collega’s, en niet te vergeten, op donderdagavond een spectaculair feest.

Tot ziens in Papendal.

Prof. dr. Willem Lems, wetenschappelijk secretaris

Informatie en programma NVR Najaarsdagen

Inschrijven NVR Najaarsdagen

Deel deze pagina