Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 14-09-2022
  • 15-09-2022
  • 16-09-2022

Website

Bezoek website

NVR Najaarsdagen 2022

Beste collega’s,

Op donderdag 15 en vrijdag 16 september vinden de jaarlijkse Najaarsdagen plaats van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie, op “Papendal” bij Arnhem. Als vanouds, maar toch ook weer niet helemaal. De successen van de afgelopen twee virtuele Najaarsdagen worden namelijk meegenomen naar september 2022.

Wat hebben we allemaal voor u in petto? We hebben net als vorig jaar weer jonge collega’s bereid gevonden om dagvoorzitter te zijn. Verschillende voordrachten sessies zijn ook anders opgebouwd. Er worden niet alleen abstracts gepresenteerd, maar er zijn ook verdiepende presentaties, die worden gegeven door enthousiaste experts. Daarnaast introduceren we de “posterpitches”, waarbij onderzoekers de kans krijgen om hun werk kort maar krachtig te presenteren. Diverse werkgroepen en de NHPR verzorgen ook een interessant programma.

Kortom, het wetenschappelijk programma is veelbelovend! Natuurlijk is er ook meer dan voldoende gelegenheid om eindelijk weer eens bij te praten met collega’s. Ten slotte, niet te vergeten, op donderdagavond is er een spectaculair feest.

Hopelijk tot ziens in Papendal!

Namens het organiserend comité Najaarsdagen,

Marloes van Onna

Programma en inschrijven

 

Deel deze pagina