Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Informatie

Data

  • 23-11-2021

Tijdstip

17.00-18.30 uur

Website

Bezoek website

Samen Beter Inflammatoire Artritis, Op weg naar gepersonaliseerde reumazorg

Op dinsdag 23 november van 17.00 tot 18.30 uur organiseren de zorgprofessionals en overige leden van het Santeon verbeterteam Inflammatoire Artritis (reuma) een webinar. In anderhalf uur word je bijgepraat over de kracht en werking van verbeterteams, waardevolle stuurinformatie, samen beslissen en gepersonaliseerde reumazorg. Door de diverse interactieve break-out rooms kun je het webinar helemaal op jouw wensen en behoeftes aanpassen.

Meer specifiek gaat het webinar over:

  • value based healthcare (VBHC) en deze manier van werken toegepast in het Samen Beter programma voor patiënten met inflammatoire artritis. We gaan in op onze ervaring in wat nodig is om VBHC  in de praktijk te brengen.
  • het proces van data verzamelen en analyseren en het onderling vergelijken in de vorm van de Santeon benchmark, hoe we werken met een centrale database.
  • het bespreken van uitkomsten van PROMs in het gesprek met de patiënt in de spreekkamer en er worden tips gegeven voor het praktisch toepassen aan de hand dashboards.
  • op welke manier gepersonaliseerde medicatieprotocollen invloed hebben op de patiëntwaarde en maatschappelijke lasten. Hoe we gezamenlijk met Santeon willen gaan bijdragen aan steeds meer gepersonaliseerde reumazorg.

Programma en inschrijven
Flyer save the date

Aanleiding tot dit webinar is de publicatie met uitkomsten van het Samen Beter programma voor patiënten met Inflammatoire Artritis: Reuma – Santeon

 

Deel deze pagina