Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Assistenten en onderzoekers opgelet!

Prof. dr. J. Goslingsprijs 2019

De Prof. Dr. J. Goslingsprijs, kortweg te noemen de Goslingsprijs, wordt sinds 1975 eenmaal per twee jaar toegekend. Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor medische studenten, assistenten in opleiding tot specialist en wetenschappelijke onderzoekers beneden de leeftijd van 40 jaar en wordt toegekend op grond van verricht en gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek op het gebied van reumatologie. De prijs bedraagt €2.500,- en wordt beschikbaar gesteld door ReumaNederland.

Het ingezonden stuk mag niet langer dan 2 jaar geleden gepubliceerd zijn. Er mag slechts één keer worden meegedongen naar de Goslingsprijs. Inzenders hoeven alleen het proefschrift/artikel in te sturen, CV’s, aanbevelingsbrieven, etc. worden niet meegenomen in de beoordeling.

De inzendingen worden beoordeeld door het Concilium Rheumatologicum. De prijs wordt uitgereikt op donderdag 26 september 2019 tijdens de Najaarsdagen van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie in Papendal te Arnhem. De winnaar wordt gevraagd aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

Inzendingen voor de Goslingsprijs 2019 dienen voor 1 augustus 2019 digitaal te worden ingezonden naar: info@nvr.nl; met in het onderwerp: Goslingsprijs.

 

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 06-05-2019