Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Assistenten en onderzoekers opgelet!

Prof. dr. J. Goslingsprijs 2021

De Prof. Dr. J. Goslingsprijs, kortweg te noemen de Goslingsprijs, wordt sinds 1973 eenmaal per twee jaar toegekend. Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor medische studenten, assistenten in opleiding tot specialist en wetenschappelijke onderzoekers beneden de leeftijd van 40 jaar en wordt toegekend op grond van verricht en gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek op het gebied van reumatologie. De prijs bedraagt €2.500,- en wordt beschikbaar gesteld door ReumaNederland.

Het ingezonden stuk mag niet langer dan 2 jaar geleden gepubliceerd zijn. Er mag slechts één keer worden meegedongen naar de Goslingsprijs. Inzenders hoeven alleen het proefschrift/artikel in te sturen, CV’s, aanbevelingsbrieven, etc. worden niet meegenomen in de beoordeling.

De inzendingen worden beoordeeld door het Concilium Rheumatologicum. De prijs wordt uitgereikt tijdens de online Najaarsdagen van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie.

Inzendingen voor de Goslingsprijs 2021 dienen voor 1 augustus 2021 digitaal te worden ingezonden naar: info@nvr.nl; met in het onderwerp: Goslingsprijs.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 06-05-2021