Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Landelijk opleidingsplan Reumatologie, Zorgevaluatie en preventie. Een greep uit de mooie onderwerpen waar wij ons de komende jaren mee bezighouden. Ben jij de aanjager die onze leden ondersteunt en adviseert bij het realiseren van onze ambities?

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie is op zoek naar een:

Beleidsmedewerker

Zelfstandige en proactieve spin in het web voor 32 uur per week

De organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) is een vereniging voor personen die beroepsmatig betrokken zijn bij zorg, onderwijs en onderzoek t.b.v. patiënten met reumatische ziekten. Doel van de vereniging is het stimuleren van de beste reumatische zorg voor patiënten door het ondersteunen van haar leden op verschillende gebieden, zoals opleiding, kwaliteit van zorg, wetenschap& innovatie en beroepsbelangen.

De vereniging heeft een moderne organisatiestructuur, waarbij de taken worden gedelegeerd aan verenigingsorganen en het bureau van de vereniging. Het bureau van de vereniging vervult met vijf medewerkers daarin een sleutelrol. Het bureau ondersteunt, coördineert en bewaakt de voortgang van de activiteiten van het bestuur en de verenigingsorganen. Neem jij het voortouw om onze commissies verder te helpen?

De NVR is actief lid van de Federatie Medisch Specialisten, de landelijke koepel van beroepsverenigingen van alle (32) medisch specialismen. Ze is met de Federatie en ca. 20 verenigingen gehuisvest in de ‘Domus Medica’, een inspirerend en op samenwerking ingericht gebouw te Utrecht.

Als beleidsmedewerker werk je aan afwisselende, inhoudelijke dossiers en projecten waarbij je zowel strategisch als uitvoerend je steentje bijdraagt. Je ontwikkelt en implementeert beleid en ziet nieuwe kansen en mogelijkheden. Je werkt samen met bestuursleden, reumatologen die de opleiding verzorgen (uit academische en perifere ziekenhuizen), collega’s van ons eigen bureau en collega’s van de Federatie en andere wetenschappelijke verenigingen.

  • De ene dag geef je integrale beleidsadviezen en bereid je notities voor die in lijn zijn met de strategie van de vereniging;
  • De volgende dag ben je druk met het organiseren, coördineren en begeleiden van overleggen, bijeenkomsten en congressen;
  • Ondertussen houd je, op jouw projecten, de kwaliteit, voortgang en het budget goed in de gaten;
  • Belangrijk is dat je ook tijd en energie steekt om op de hoogte te zijn van maatschappelijke, vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen, zo leer je het zorgveld pas echt kennen!

Een professional die mensen verbindt en resultaat haalt

Je hebt een relevante academische of HBO opleiding en het liefst een aantal jaar werkervaring. Daarnaast ben je ambitieus en proactief, werk je zelfstandig en schakel je moeiteloos tussen strategie, aanpak en uitvoering. Natuurlijk wil je alles te weten komen over wat er landelijk in de zorg speelt, je bent nieuwsgierig en neemt het initiatief. Werken in een dynamische, politieke organisatie vraagt jouw daadkracht en heldere communicatie; jij doet wat je zegt. Je doorgrondt een situatie, betrekt anderen bij jouw verfrissende ideeën en je hebt gevoel voor verhoudingen.

Werken bij de NVR geeft je een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring. Zeker zo belangrijk is onze moderne hybride werkomgeving, ruimte voor eigen invulling van een goede werk-privé balans en een prettige, informele omgeving waarin veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet! Informatie over de functie kun je opvragen bij Janet Wesseling, directeur NVR, telefoonnummer 06 46 37 25 76. Mail je sollicitatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk  17 juni 2022 naar info@nvr.nl met als onderwerp ‘NVR beleidsmedewerker’.