Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

EULAR Postgraduate course in Budapest 1-3 October

Assistenten en jonge klaren opgelet!
Voor de populaire postgraduate course in Budapest zijn twee plaatsen beschikbaar voor de NVR. De NVR is daarom op zoek naar 2 gemotiveerde vertegenwoordigers die de prachtige cursus met topsprekers en veel interactie willen bijwonen en een verslag hiervan willen leveren in NTvR voor het decembernummer.

De NVR stelt beschikbaar 2 NVR beurzen à €600 (excl. reiskosten) per beurs. De beurs is bedoeld voor AIOS reumatologie en jonge klare (maximaal 3 jaar nadat de opleiding Reumatologie afgerond). De prijs wordt toegekend op grond van motivatie. De motivatie mag niet langer zijn dan 200 woorden en dient voor 1 augustus 2018 gemaild te worden naar info@nvr.nl onder vermelding van Beurs EULAR course.
De inzendingen worden beoordeeld op 6 augustus door Marloes van Onna, Kavish Bhansing en Willem Lems. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Najaarsdagen 2018 van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie in Papendal te Arnhem.

Protocol ter beoordeling:
Het NVR bureau verzamelt de inzendingen en stuurt deze ter beoordeling aan Marloes, Kavish en Willem. Bij voldoende aanmeldingen worden de inzendingen uit de eigen centra niet door desbetreffende jurylid beoordeeld.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 11-07-2018