Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Het Grote Zorgdebat

Volg op 8 maart 2021 het Grote Zorgdebat 2021 online. Kandidaat-Kamerleden gaan voorafgaand aan de verkiezingen met elkaar in debat over de toekomst van de zorg.
We hebben een uitzonderlijk jaar achter de rug. Het coronavirus heeft veel impact op de zorg; op zorgmedewerkers, patiënten en cliënten en op zorgaanbieders en financiers van zorg. De zorg en de gevolgen van de coronacrisis zijn dan ook een belangrijk thema tijdens de verkiezingen. Samen met andere zorgpartijen bieden we politieke partijen een podium voor een verkiezingsdebat rond het thema zorg.
Het debat wordt georganiseerd door ActiZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, de Nederlandse ggz, Artsenfederatie KNMG, KNGF, KNMP, KNMT, LHV, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, VGN, V&VN en Zorgverzekeraars Nederland. Meld u hier aan.

Alle zittende politieke partijen hebben inmiddels hun verkiezingsprogramma’s bekendgemaakt. De Federatie Medisch Specialisten heeft op basis hiervan een overzicht gemaakt van de plannen voor de zorg. Bekijk hier het overzicht.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 26-01-2021