Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Indienen abstracts najaarsdagen NVR 2016

Op donderdag 29 en vrijdag 30 september 2016 vinden de najaarsdagen plaats van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie op Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem.

Samenvattingen van onderzoek voor presentatie kunt u indienen tot 8.00 uur op maandag 23 mei 2016.

De abstracts kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels ingediend worden. Zie verder bijlage 1.

Het indienen van samenvattingen voor de najaarsdagen 2016 kan alleen online plaatsvinden. Surf naar www.nvr.nl en u treft de button “Indienen abstracts” aan. Door op de button te klikken komt u bij een invulformulier. Gelieve de velden zo volledig mogelijk in te vullen volgens de instructies.

Verder dient u aan te geven of uw onderzoek valt in de categorie klinisch, translationeel of basaal onderzoek. Ook kunt u facultatief aangeven of de presentatie specifiek bedoeld is voor de abstractsessie van de health professionals.

Graag zo exact mogelijk vermelden: achternamen, voorletters, titels en affiliatie van (co)auteurs, alsmede titel van het abstract.

De afgelopen jaren bleek dat er duidelijke behoefte was om ook projecten onder de aandacht van onze leden te brengen. Een mondelinge of posterpresentatie werd hiervoor niet altijd als het meest geschikte medium ervaren. Vandaar dat (in beperkte mate) de mogelijkheid geboden wordt om deze projecten te presenteren in een kleine standruimte op de najaarsdagen. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan dient u dit uitdrukkelijk op uw samenvatting aan te geven. De voorwaarden voor een presentatie in de vorm van een stand vindt u in bijlage 2.

Bijlage 1 bij mail abstracts

Bijlage 2 bij mail abstracts

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 09-05-2016