Wegens een technische storing is het momenteel helaas niet mogelijk om via onderstaand formulier lid te worden. Wilt u lid worden van de NVR, stuur dan een mail aan info@nvr.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier via de mail. We werken hard aan een oplossing, excuses voor het ongemak. 

Aanvraag lidmaatschap

Wilt u lid worden van de NVR? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij nemen spoedig daarna contact met u op! Hartelijk dank!

Wilt u ook lid worden van De Jonge Specialist (DJS) en Landelijk vereniging voor artsen in Diensverband (LAD)? Maak hieronder uw keuze door 1 mogelijkheid aan te kruizen. Indien u lid wilt worden van de DJS en/of LAD geeft de NVR eenmalig uw gegevens door ( achternaam, geslacht, titel, voorletters, tussenvoegsel, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, privé adresgegevens).

Met het aangaan van deze lidmaatschappen gaat u akkoord met de statuten en privacy statements van DJS / LAD. Deze kunt u vinden op de websites: www.dejongespecialist.nl en www.lad.nl.
* Indien u geen lid wordt van de LAD, heeft u geen recht op juridische dienstverlening, vertegenwoordiging aan uw cao-tafel en bent u geen aangeslotene van de KNMG, waardoor u geen Medisch Contact ontvangt. Uw contributie blijft € 130,- per jaar.

Bezig met versturen