Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Ga direct naar nvr-nascholingen.nl

 

‘Als NVR willen we waardevolle e-learnings organiseren en aanbieden aan onze leden.’ Dit is door het bestuurslid Onderwijs, Harald Vonkeman uiteengezet in zijn interview in het NtvR. De NVR heeft voor e-learnings een leerplatform laten bouwen en we zijn verheugd om te vertellen dat op het platform de eerste module klaar staat!

Op het nieuwe leerplatform van de NVR, lanceert de IRON werkgroep de eerste module MRI e-learning. Dit is de eerste module uit een serie van 4 beoogde modules. Het thema van deze module is schouderproblematiek. Naast MRI casuistiek over dit thema, biedt deze e-learning module u de mogelijkheid om te begrijpen waar de meest gangbare MRI-sequenties voor gebruikt worden, hoe u anatomie op MRI herkent en hoe bepaalde signalen te interpreteren.

Deze modules zijn eerder in een beperkte groep in klassikale vorm getoetst en nu omgebouwd en ge-updated naar e-learning 2021 standaarden. Dit MRI onderwijs is de eerste nationaal aangeboden e-learning in de reumatologische beeldvorming, waarbij u kunt scrollen door volumetrische beelden en casuïstiek van eenvoudig tot expert niveau aangeboden krijgt.

Met dit stukje geaccrediteerd onderwijs hopen we u meer wegwijs te maken in de zwart wit wereld van MRI. In de komende maanden volgen nog 3 modules: lage rug/bekken, hand/pols, en voet/enkel op het leerplatform.

Praktische informatie:

De modules zijn te vinden op nieuwe leerplatform van de NVR. Deze kunt u bereiken via de NVR of de IRON websites.

De modules zijn geaccrediteerd. U krijgt accreditatie punten als u de module volledig doorlopen heeft en de eindtoets met 70% heeft gehaald. U mag de module zo vaak maken als u wilt. (let op: u kunt maar eenmaal accreditatiepunten krijgen).

Na aanschaf van een of enkele modules krijgt u uitgebreid de tijd om de module te maken. U kunt deze ten alle tijden stoppen of pauzeren en op een later moment verder gaan.

Kosten en duur:

  • Een enkele modules kost 85 euro (NVR lid & reumatoloog) of 50 euro (NVR lid, AIOS reumatologie).*
  • Als u besluit om vier modules tegelijk aan te schaffen is er korting. U betaalt dan geen 340 euro maar 300 euro (NVR lid, reumatoloog). Voor AIOS geldt dat indien zij vier modules aanschaffen dit geen 200 euro kost maar 170 euro.*
  • Een enkele module duurt ongeveer 2 uur om te maken. U krijgt hiervoor 2 accreditatiepunten in PE-Online. Maakt u alle vier de modules dan heeft u 8 punten verdient.

*Op dit moment zijn nog niet alle modules online beschikbaar. De korting is wel reeds geldig en wordt verrekend naar de hoeveelheid modules die op dit moment te koop zijn. Dit is meteen in de prijs verwerkt.