Als lid van de NVR wordt je op de hoogte gehouden van congressen, scholingen en ander nieuws in de reumatologie.

Als arts-assistent wordt je ‘aspirant lid’.
kosten hiervoor zijn €100,- per jaar
lidmaatschap voor de Jonge Specialist lopen via de DJS en niet via de NVR.
Ook ontvang je het ‘Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie’ thuis.

Als reumatoloog ben je ‘gewoon lid’.
Kosten hiervoor zijn € 650,-
Daarnaast innen wij € 526,44  voor de Federatie.
Ook ontvang je het ‘Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie’ thuis.

Buitengewone leden betalen € 100,- per jaar.
Buitengewoon leden zijn leden die wel voorschrijfbevoegdheid hebben maar geen reumatoloog zijn.

Oud leden betalen € 60,- per jaar.
Als oud lid kunt u lid worden van Stichting SOVAF (deelnemersbijdrage 2018 is € 210,57):
Voor niet meer praktiserend medisch specialisten (vanwege pensioen, arbeidsongeschiktheid of werkzaam in het buitenland) is de Stichting SOVAF opgericht om zo toch een mogelijkheid te bieden om zowel met de Federatie Medisch Specialisten als de Federatie KNMG (Medisch Contact) verbonden te blijven. Dit omdat je van een Federatie niet rechtstreeks lid kunt zijn, maar enkel via een federatiepartner. De dienstverlening is beperkt; Medisch Contact, nieuwsbrieven Federatie, magazine De Medisch Specialist 4x per jaar.
Gepensioneerde leden kunnen tevens gratis seniorlid van de LAD worden en hebben daarbij dan ook het ledenvoordeel van de LAD; o.a. kortingen op verzekeringen, LAD-magazine, vragen over pensioen.

 

 

Aanvraag lidmaatschap

Wilt u lid worden van de NVR? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij nemen spoedig daarna contact met u op! Hartelijk dank!

Wilt u ook lid worden van De Jonge Specialist (DJS) en Landelijk vereniging voor artsen in Diensverband (LAD)? Maak hieronder uw keuze door 1 mogelijkheid aan te kruizen. Indien u lid wilt worden van de DJS en/of LAD geeft de NVR eenmalig uw gegevens door ( achternaam, geslacht, titel, voorletters, tussenvoegsel, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, privé adresgegevens).

Met het aangaan van deze lidmaatschappen gaat u akkoord met de statuten en privacy statements van DJS / LAD. Deze kunt u vinden op de websites: www.dejongespecialist.nl en www.lad.nl.
* Indien u geen lid wordt van de LAD, heeft u geen recht op juridische dienstverlening, vertegenwoordiging aan uw cao-tafel en bent u geen aangeslotene van de KNMG, waardoor u geen Medisch Contact ontvangt. Uw contributie blijft € 130,- per jaar.

Bezig met versturen