Wegens een technische storing is het momenteel helaas niet mogelijk om via onderstaand formulier lid te worden. Wil je lid worden van de NVR, stuur dan een mail aan info@nvr.nl. Je krijgt dan een inschrijfformulier via de mail. We werken hard aan een oplossing, excuses voor het ongemak. 

Zodra je bent aangenomen voor de opleiding tot reumatoloog kun je lid worden van de NVR. Je wordt dan aspirant lid. Reumatologen zijn ‘gewoon lid’. We moedigen je aan je direct aan te melden als aspirant lid. Dan word je namelijk op de hoogte gehouden van congressen, scholingen en ander nieuws in de reumatologie. Ook ontvang je het ‘Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie’ thuis. In de laatste drie jaar van de opleiding is het onmisbaar om deze informatie te krijgen.  Een aspirant lid betaalt in 2018  € 100,- per jaar.

Het lidmaatschap voor de Jonge specialist wordt ge-int door de DJS zelf, als je daar lid van wil worden moet je dat lidmaatschap zelf regelen.

We nodigen je ook van harte uit om lid te worden van de JNVR facebook groep zodat je ook via facebook op de hoogte kan blijven wat er speelt bij alle reumatologen in opleiding. Als je vragen voor de JNVR hebt kan je ook altijd contact opnemen via mail: bestuur.jnvr@gmail.com.

Aanvraag lidmaatschap

Wilt u lid worden van de NVR? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij nemen spoedig daarna contact met u op! Hartelijk dank!

Wilt u ook lid worden van De Jonge Specialist (DJS) en Landelijk vereniging voor artsen in Diensverband (LAD)? Maak hieronder uw keuze door 1 mogelijkheid aan te kruizen. Indien u lid wilt worden van de DJS en/of LAD geeft de NVR eenmalig uw gegevens door ( achternaam, geslacht, titel, voorletters, tussenvoegsel, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, privé adresgegevens).

Met het aangaan van deze lidmaatschappen gaat u akkoord met de statuten en privacy statements van DJS / LAD. Deze kunt u vinden op de websites: www.dejongespecialist.nl en www.lad.nl.
* Indien u geen lid wordt van de LAD, heeft u geen recht op juridische dienstverlening, vertegenwoordiging aan uw cao-tafel en bent u geen aangeslotene van de KNMG, waardoor u geen Medisch Contact ontvangt. Uw contributie blijft € 130,- per jaar.

Bezig met versturen