Sluiten

Lid worden

Als lid van de NVR wordt je op de hoogte gehouden van congressen, scholingen en ander nieuws in de reumatologie.

Als arts-assistent wordt je ‘aspirant lid’ (kosten hiervoor zijn €100,- per jaar). Lidmaatschap voor de Jonge Specialist lopen via de DJS en niet via de NVR. Ook ontvang je het ‘Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie’ thuis.

Als reumatoloog ben je ‘gewoon lid’ (kosten hiervoor zijn € 650,-). Daarnaast innen wij € 541,71 voor de Federatie. Ook ontvang je het ‘Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie’ thuis.

Buitengewone leden betalen € 100,- per jaar. Buitengewoon leden zijn leden die beroepsmatig met reumatologie te maken hebben, maar geen reumatoloog zijn.

Oud leden betalen € 60,- per jaar. Als oud lid kunt u lid worden van Stichting SOVAF (deelnemersbijdrage 2019 is € 216,68):

Voor niet meer praktiserend medisch specialisten (vanwege pensioen, arbeidsongeschiktheid of werkzaam in het buitenland) is de Stichting SOVAF opgericht om zo toch een mogelijkheid te bieden om zowel met de Federatie Medisch Specialisten als de Federatie KNMG (Medisch Contact) verbonden te blijven. Dit omdat je van een Federatie niet rechtstreeks lid kunt zijn, maar enkel via een federatiepartner. De dienstverlening is beperkt; Medisch Contact, nieuwsbrieven Federatie, magazine De Medisch Specialist 4x per jaar.

Gepensioneerde leden kunnen tevens gratis seniorlid van de LAD worden en hebben daarbij dan ook het ledenvoordeel van de LAD; o.a. kortingen op verzekeringen, LAD-magazine, vragen over pensioen.

Wilt u lid worden van de NVR? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij nemen spoedig daarna contact met u op! Hartelijk dank!

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Organisatie

Incl. nascholing en patientgebonden administratie.
Alleen wetenschappelijk onderzoek en specifieke management taken.

Overige informatie