Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Nieuw! NVR Innovatieprijs 2024

De NVR Innovatie prijs is een nieuwe onderscheiding voor mensen die binnen het veld van de reumatologie op innovatieve wijze een belangrijke verbetering hebben bereikt voor de klinische en/of paramedische zorg voor patiënten met een reumatische aandoening. Deze innovatieve verbetering is bewerkstelligd op nationaal of lokaal niveau, waarbij voor lokaal geïmplementeerde innovaties de potentie duidelijk moet zijn om ook op nationaal niveau geïmplementeerd te kunnen worden (voorbeeld of ‘best-practice’ functie).

In 2024 wordt deze prijs wordt het eerst uitgereikt en zal daarna één keer per twee jaar uitgereikt worden. De prijs is een erkenning voor het verrichte werk en richt zich op innovatie in de zorg. Kandidaten voor de NVR Innovatie prijs zijn in eerste instantie klinisch werkzame reumatologen of specialisten in aanverwante vakken, reumaverpleegkundigen of verpleegkundig specialisten. Kandidaten kunnen ook werkzaam zijn in de paramedische zorg (b.v. fysiotherapeuten, ergotherapeuten) of werken bij een patiëntorganisatie of in een innovatieve start-up.

Kandidaten voor de NVR Innovatieprijs kunnen aangemeld worden via info@nvr.nl tot uiterlijk vrijdag 10 mei 2024. Kijk hier voor de aanvullende uitleg en de voorwaarden.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 10-04-2024