Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Nieuwe NVR-werkgroep ehealth van start!

Recent is de nieuwe NVR-werkgroep ehealth opgericht op initiatief van Harald Vonkeman (MST), Wouter Bos (Reade) en Marc Kok (Maasstad), alle drie reumatologen met een speciale affiniteit voor ehealth. Wij hopen hiermee het onderzoek naar de waarde van ehealth (nummer 1 kennishiaat in de NVR kennisagenda) een boost te geven en het belang van ehealth voor de toekomst van de reumatologische zorg op de kaart te zetten. Daarnaast willen wij een platform zijn om goede ehealth voorbeelden uit de dagelijkse praktijk te kunnen uitwisselen.

De eerste werkgroepbijeenkomst, waarbij gezamenlijk de doelen van de werkgroep verder uitgewerkt zullen worden, zal plaatsvinden op donderdag 29 augustus 2019, van 19:00-21:00 uur, in de Domus Medica. Tussen 18:30 en 19:00 uur wordt er gezorgd voor een broodmaaltijd. Alle reumatologen (in opleiding) en health professionals zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden via info@nvr.nl. Graag voor 20 augustus aanmelden!

Mocht je de 29e niet fysiek aanwezig kunnen zijn dan is videobellen via zoom een mogelijkheid. Geef dit dan even aan bij de aanmelding.

Actief lid worden van deze werkgroep? Meld je aan bij Harald (h.vonkeman@mst.nl) of Wouter (w.bos@reade.nl)

Deel deze pagina

Geplaatst op: 15-07-2019