Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Nieuwe ronde voor het indienen van projectideeën bij de Subsidieregeling veelbelovende zorg

De Subsidieregeling veelbelovende zorg is opnieuw opengesteld voor het indienen van projectideeën. De deadline voor het indienen van een projectidee is dinsdag 28 september 2021 vóór 14:00 uur.

De regeling is bedoeld voor veelbelovende zorg die nog niet uit het basispakket vergoed wordt. Met de subsidie (incl. subsidie voor de behandeling met de veelbelovende zorg bij studiedeelnemers) kunnen behandelaren en onderzoeker het benodigde onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van de interventie t.o.v. de bestaande zorg uitvoeren.

Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste informatie voor het indienen van een projectidee.

Op 2 februari 2021 is er een informatiebijeenkomst subsidieregeling veelbelovende zorg live geregistreerd vanuit de studio van Videonieuwsbericht. Van deze bijeenkomst zijn 3 korte filmpjes gemaakt. In deze filmpjes worden de stappen voor het indienen van een aanvraag uitgelegd en tips meegegeven waar de Adviescommissie op let bij de toetsing van projectideeën en aanvragen. Ook zijn de diverse stappen en het tijdspad van de Subsidieregeling kort uitgelegd in deze infographic.

Heeft u vragen over de regeling? Neem contact op met het team veelbelovende zorg via veelbelovendezorg@zinl.nl.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 31-08-2021