Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

NVR is op zoek naar een beleidsmedewerker

Ben je zelfstandig, goed in het leggen van verbanden en hou je overzicht op prioriteiten en geplande werkzaamheden? Heb je HBO denk- en werkniveau en heb je affiniteit met de gezondheidszorg? Wil je je verdiepen in de reumatologie? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op de functie van:

Beleidsmedewerker (20 uur per week)

Een zelfstandige en proactieve spin in het web

De organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) is een vereniging voor personen die beroepsmatig betrokken zijn bij zorg, onderwijs en onderzoek t.b.v. patiënten met reumatische ziekten. Doel van de vereniging is het stimuleren van de beste reumatische zorg voor patiënten door het ondersteunen van haar leden op verschillende gebieden, zoals opleiding, kwaliteit van zorg, wetenschap& innovatie en beroepsbelangen.

De vereniging heeft een moderne organisatiestructuur, waarbij de taken worden gedelegeerd aan verenigingsorganen en het bureau van de vereniging. Het NVR-bureau bestaat uit een klein team van 2 bureaumedewerkers, 1 beleidsmedewerker en een directeur. Het bureau ondersteunt, coördineert en bewaakt de voortgang van de activiteiten van het bestuur en de verenigingsorganen.

De NVR is actief lid van de Federatie van Medisch Specialisten, de landelijke koepel van beroepsverenigingen van alle (32) medisch specialismen. Ze is met de Federatie en ca. 20 verenigingen gehuisvest in de ‘Domus Medica’, een inspirerend en op samenwerking ingericht gebouw te Utrecht.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met uitvoerende en beleidsmatige werkzaamheden voor de commissies ‘kwaliteit’ en ‘beroepsbelangen’. In deze functie draag jij dus jouw steentje bij aan het verbeteren van de reumatische zorg in Nederland.

  • Je ondersteunt de commissievoorzitters bij het voorbereiden en afhandelen van vergaderingen, waarvan sommige buiten kantooruren plaatsvinden (opstellen agenda, opvolgen actielijsten en verslaglegging van vergaderingen).
  • Je bewaakt de voortgang van afgesproken activiteiten die betrekking hebben op de dossiers waar jij verantwoordelijk voor bent.
  • Je bereidt beleidsdocumenten, correspondentie, adviezen, notities en nieuwsberichten voor.
  • Je volgt de ontwikkelingen op het beleidsterrein van deze dossiers en denkt mee bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar beleid en projecten voor de NVR.
  • Je coördineert en ondersteunt bij de samenwerking met externe partners op kwaliteit gerelateerde dossiers; te denken valt aan de Federatie Medisch Specialisten, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en het Zorginstituut.

Je voert je werkzaamheden uit in overleg met de voorzitters van de commissies, in samenwerking met je collega’s en in afstemming met de directeur. Afhankelijk van het onderwerp werk je nauw samen met collega’s en beleidsmedewerkers van andere verenigingen.

Wie zoeken wij?

Je bent een spontane, pragmatische, zelfstandige no-nonsens collega met HBO werk- en denkniveau. Je bent organisatorisch sterk en communicatief vaardig. Daarnaast ben je resultaatgericht en analytisch. Ervaring in de zorg is een pre. En, uiteraard, je vindt het leuk om in teamverband te werken!

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een dynamische, professionele, maar informele werkomgeving met mogelijkheid om deels thuis te werken.

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (tussen € 3.287-€ 5.057 bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Verder hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een thuiswerkvergoeding, eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de zorgverzekering.

Enthousiast geworden over de functie of heb je vragen?

Jouw sollicitatie (motivatiebrief met CV) kan je tot uiterlijk 22 maart sturen naar j.wesseling@nvr.nl. Bel gerust voor meer informatie over de functie, Janet Wesseling 06 46372576. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op 29 of 30 maart.

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 06-03-2023