Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Onderscheidt u zich met relevant en kwalitatief hoogstaand klinisch wetenschappelijk onderzoek?

Stuur uw publicatie in en maak kans op de Wetenschaps- en Innovatieprijs.
De Federatie Medisch Specialisten lanceert een wetenschaps- en innovatieprijs die jaarlijks zal worden uitgereikt. Dit jaar wordt de prijs toegekend aan een medisch specialist of onderzoeksgroep die zich onderscheidt met relevant en kwalitatief hoogstaand klinisch wetenschappelijk onderzoek. De winnaar ontvangt o.a. een geldbedrag van 5000,- euro (te besteden aan vakgerelateerde activiteiten).Elke Wetenschappelijke Vereniging mag één onderzoek insturen. Het onderzoek wordt vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige vakjury. De drie beste onderzoeken krijgen een podium tijdens het Federatiecongres in maart 2017. Naast het geldbedrag ontvangt de winnaar een blijvend aandenken en besteedt  het vakblad NTVG aandacht aan de prijsuitreiking.

Het bestuur van de NVR roept reumatologen (in opleiding)  op om een  klinische relevant en grensverleggende publicatie in te dienen en mee te dingen naar de prijs.

Tot 30 november 2016 kunt u uw publicatie insturen naar info@nvr.nl.  Een selectiecommissie van de NVR selecteert uit de inzendingen het beste onderzoek voor deelname aan de volgende ronde

Stuur tot 30 november uw publicatie in!

MEER WETEN?
http://www.demedischspecialist.nl/wetenschapsprijs

 

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 24-10-2016