Sluiten

Doe je onderzoek en ben je op zoek naar kandidaten of wil je een enquête uitzetten? Dat kan via een link op deze pagina. In onze nieuwsbrief verwijzen we bij nieuwe posts regelmatig naar deze pagina.

Korte enquête ARCH-werkgroep ANCA-geassocieerde Vasculitis,

In navolging van een succesvolle landelijke consensusmeeting over de diagnostiek en behandeling van patiënten met ANCA geassocieerde vasculitis (AAV) van 29 juni 2018, heeft de landelijke werkgroep ARCH-AAV een online survey opgesteld om breed te inventariseren wat noodzakelijk is voor een goede zorg voor patiënten met AAV. Omdat wij het belangrijk vinden dat de NVR, lees reumatologen, nauw betrokken zijn bij de vraag hoe zorg voor deze zeldzame, maar medisch uitdagende groep patiënten is geregeld willen wij u vragen om bijgaande enquêtein te vullen.Het invullen van de enquête zal slechts 8-10 minuten van uw tijd kosten. Wij zien graag ook de reacties van de reumatologen!

Met vriendelijke groet,

Ebru Dirikgil

Laatste update en oproep voor de IMMEDIATE studie: ‘Intravenous iMMunoglobulins as Early treatment in newly DIAgnosed idiopathic inflammaTory myopathiEs (IMMEDIATE): a pilot study.’