Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Platform Innovatie: Leren met innovatieve toepassingen

Neem 10 mei (online) deel aan het Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten en laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten over innovaties in kennisoverdracht.

Virtual reality en augmented reality toepassingen, games en andere leervormen: kennisoverdracht is allang niet meer een kwestie van alleen boeken of vaktijdschriften lezen, of luisteren naar een expert in een collegezaal. Er zijn steeds meer innovatieve manieren om kennis op te doen en vaardigheden te leren. De ontwikkelingen hierin gaan razendsnel. Welke mogelijkheden zijn er en wat kunt u hiermee in uw dagelijks werk? Drie gastsprekers pitchen een innovatie waar zij zelf bij betrokken zijn. Daarnaast wordt er kort ingegaan op innovatie binnen de medisch-specialistische vervolgopleiding.

Sprekers

  • Willem Brinkman, uroloog in het UMC Utrecht
  • Arianne Pieterse, internist & coördinator Introductiecoschap in het LUMC
  • Menno Vergeer, CEO Redgrasp & Internist-endocrinoloog in het UMC Utrecht
  • Hein Brackel, kinderarts in het Catharina Ziekenhuis en bestuurslid Federatie Medisch Specialisten

Meer informatie en aanmelden

Het Platform Innovatie vindt twee keer per jaar plaats en wordt gepresenteerd door Jelle Ruurda, chirurg en bestuurslid van de Federatie Medisch Specialisten. Het evenement is gratis toegankelijk en interessant voor iedere medisch specialist. Het wordt online aangeboden van 17.00 tot 18.00 uur.
Meld u nu aan.

Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 12-04-2021