Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Reumatoloog Suzanne Linn genomineerd voor Lareb-meldprijs

Reumatoloog Suzanne Linn is één van de vijf genomineerden voor de Lareb-meldprijs. Zij heeft afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitwerking van het signaal ‘Adalimumab en het optreden van een merkelcelcarcinoom’. Suzanne deed twee meldingen over dit mogelijke verband en publiceerde hierover in het NTvG. De vijf nominaties staan op de website van het Lareb en er kan worden gestemd. Op de website van Lareb zijn korte filmpjes te zien waar medewerkers van Lareb een toelichting geven op wat deze signalen in hun ogen zo bijzonder maakt. Bezoekers van de website worden uitgenodigd hun stem uit te brengen op het meest aansprekende signaal.

Ga naar de website www.lareb.nl/25jaar/Lareb-meldprijs en stem op het signaal ‘Adalimumab en het optreden van een merkelcelcarcinoom’ van Suzanne Linn (het vijfde filmpje, wat is ingesproken door iemand anders)

Lareb is het landelijke centrum waar bijwerkingen van geneesmiddelen gemeld kunnen worden. Meldingen van bijwerkingen van zorgverleners en patiënten zijn essentieel voor een goede geneesmiddelenbewaking. Dit jaar bestaat het Nederlands Bijwerkingencentrum Lareb 25 jaar. Tijdens het symposium dat bij deze gelegenheid op 19 mei a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, wil het Lareb aan één van de melders hun waardering kenbaar maken door hem of haar de Lareb-meldprijs toe te kennen. De prijs wordt uitgereikt aan de melder die de eerste melding heeft gedaan van de meest bijzondere of indrukwekkende nieuwe bijwerking de afgelopen jaren, of op een andere wijze hier aan bijgedragen heeft.

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 26-04-2016