Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Speciaal nieuws: Koningin Máxima bij Congres Gender & Gezondheid | donderdag 5 oktober

We hebben koninklijk nieuws: Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagochtend 5 oktober aanwezig bij het Congres Gender & Gezondheid!Wij zijn verheugd te kunnen vermelden dat Koningin Máxima bij het plenaire ochtendprogramma van het Congres Gender & Gezondheid aanwezig zal zijn. In maart 2016 was Koningin Máxima ook aanwezig bij het congres ‘De toekomst van de gezondheidszorg van WOMEN inc.

Accreditatie voor het congres Mocht u het hebben gemist, ons congres is geaccrediteerd met 5 punten door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN), met 4 punten door de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPT), en met 5 punten door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Heeft u zich al aangemeld? En uw subsessie gekozen?  Inmiddels is het programma zo goed als rond. Diverse experts zullen u gedurende de dag bijpraten over het onderwerp in verschillende interessante subsessies waaraan u kunt deelnemen, zoals:

  • Hoe wordt de student van nu een gendersensitieve arts?
  • Zijn vrouwen vaker ziek? De invloed van onwetendheid over vrouwspecifieke levensfasen op arbeidsverzuim.
  • Het Lagerhuisdebat: welke taak heeft de farmacie in gendersensitieve gezondheidszorg?
  • Dokter, ik Google het zelf wel even: de dilemma’s rond de geïnformeerde patient
  • De GenderExpress, waarbij deskundigen in inspirerende korte talks over het m/v-verschil vertellen bij hart- en vaatziekten, migraine, reuma, geestelijke gezondheidszorg en gender & gezondheid

Meld u snel aan en verzeker uzelf van een plek! 

 Congres Gender en Gezondheid

Reserveer uw gratis toegangsbewijs!  Als bijzondere relatie van WOMEN Inc. bieden we u de mogelijkheid om een gratis toegangsbewijs te reserveren met behulp van kortingscode X415A 6593 CBAF 66C9. Deze kunt u onderaan het aanmeldformulier invoeren. Daarnaast is het mogelijk om een introducé mee te nemen. Stuurt u daarvoor zijn/haar naam en e-mailadres naar registratie@womeninc.nl. Dan sturen wij de uitnodiging zo spoedig mogelijk toe.

Datum: donderdag 5 oktober 2017
Locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort
Tijd: 9.15 – 17.00 uur
Accreditatie: de bijeenkomst is geaccrediteerd met 5 punten door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN), met 4 punten door de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPT), en met 5 punten door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

*Paramedici tegen gereduceerd tarief. Gratis toegang voor studenten en vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen.

Ja, ik meld me aan!

We verheugen ons op uw komst,
Met vriendelijke groet,

Jannet Vaessen
Algemeen directeur WOMEN Inc.

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 05-09-2017