Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Thematische call ReumaNederland

Op 15 maart 2022 heeft ReumaNederland de wetenschappelijke thematische call geopend naar ‘Inzicht in oorzaken en werkingsmechanismen van zeldzame reumatische aandoeningen’.

Call

ReumaNederland doet een oproep voor wetenschappelijk onderzoeksvoorstellen om de volgende vraag te beantwoorden: Welke onderliggende oorzaken en werkingsmechanismen bieden aanknopingspunten om de chroniciteit van zeldzame reumatische aandoeningen te doorbreken? Dit is een brede oproep aan alle wetenschappelijke disciplines die kunnen bijdragen aan een antwoord.

Beschikbaar budget

ReumaNederland stelt voor deze thematische call in totaal € 1.500.000 beschikbaar voor 4 jaar. Voor een onderzoeksvoorstel kan maximaal 4 jaar financiering worden aangevraagd met een totaal bedrag van €425.000.

 Online informatiebijeenkomst

Op maandag 11 april van 16.00 tot 17.00 uur is een online bijeenkomst waarbij informatie wordt gegeven over de call en er de mogelijkheid is voor het stellen van vragen. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt uiterlijk 2 weken voor de bijeenkomst per mail en wordt tevens online gepubliceerd.

 Deadline

De call for proposal sluit 15 juni 2022 om 12:00:00 CEST. Indiening van een onderzoeksvoorstel is digitaal vanaf 15 april 2022 mogelijk. Uitgebreide informatie over de call en de voorwaarden is te vinden op onderstaande button.

Voor meer informatie over de achtergrond, voorwaarden en indienformulieren voor deze call,  verwijzen wij u naar de website https://reumanederland.nl/onderzoek/subsidiemogelijkheden-formulieren-procedure/.

Deel deze pagina

Geplaatst op: 17-03-2022