Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Update ARCH 

Over ARCH bent u diverse keren geïnformeerd in het afgelopen jaar. Het project heeft dit jaar stevige voortgang gemaakt. De werkgroep ARCH-systemische sclerose heeft haar rapportage uitgebracht. De bevindingen worden vertaald naar een pilot voor verbeterde shared care tussen expertise centra en perifere ziekenhuizen. Dit zal enerzijds middels slimme ICT gebeuren, anderzijds via multicenter MDO’s. Ook bleek een uitgesproken behoefte aan betere informatievoorziening te bestaan. Dit wordt opgepakt in samenwerking met ReumaNederland en de NVLE.

In juni was er een succesvolle consensusmeeting over AAV. Het concept document is te vinden op de ARCH-website. Ook de werkgroep ARCH-APS is nu volop aan het werk en hoopt later dit jaar een consensusdocument APS op te leveren.

Wie regelmatig op de hoogte wil blijven van de voortgang van ARCH kan zich aanmelden voor de Nieuwsbrief. Dat kan zowel via de website als door direct een e-mail te sturen naar info@arch.nl. Op de website vindt u ook de namen van allen die nu bij het project zijn betrokken.

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 30-08-2018