Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Webinar: Hoe zorg je goed voor jezelf en elkaar?

Op donderdag 7 mei organiseert de Federatie Medisch Specialisten een multidisciplinair webinar voor medisch specialisten en a(n)ios over de mentale gezondheid van dokters. In het programma wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Mentale ondersteuning bij medisch specialisten en aios: wat werkt wel en wat niet? Ralph So, anesthesioloog-intensivist en voorzitter Netwerk Medisch Specialisten Patiëntveiligheid.
  • Praktijkvoorbeelden van medisch specialisten en aiossen uit Brabantse en Limburgse ziekenhuizen.
  • Wat kunnen we leren van Artsen zonder Grenzen? Van noodsituatie naar stabilisatiefase. Kaz de Jong, hoofd Staff Care, Artsen zonder Grenzen.

Dit webinar organiseert de Federatie in samenwerking met de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) en De Jonge Specialist (DJS).

Voor dit webinar is 1 accreditatiepunt toegekend door ABAN. Bij de NVZA, NVKC en NVKF is de aanvraag nog in behandeling.

De inschrijving voor dit webinar sluit op donderdag 7 mei om 17.00 uur. Voor inschrijving is het noodzakelijk dat u uw gegevens correct invult. Na controle van uw gegevens ontvangt u uiterlijk 1 uur voor de start van het webinar een inlog om aan het webinar deel te kunnen nemen.

Let op:
Dit webinar is een groot multi-disciplinair medisch overleg en wij verzoeken u dringend de inhoud van dit webinar​ vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media​ mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video van dit overleg met elkaar mogelijk houden.

 

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 04-05-2020