Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

www.iRheumatologist.eu

Wat is iRheumatologist?Op iRheumatologist communiceert u met collega’s en kunt u actief informatie uitwisselen. Collega’s die een profiel hebben aangemaakt zijn nu al zichtbaar. U bent en blijft zelf uitgever en eigenaar van al uw publicaties, cases, blogs of video, etc. Via een link met Pubmed kunt u uw abstracts eenvoudig controleren en aan uw profiel toevoegen, waardoor ook een uitgebreid online CV wordt opgebouwd.Of creëer in 3 stappen een eigen discussiegroep en nodig collega’s uit! Later dit jaar kunnen ook collega’s in het buitenland tot het netwerk toetreden, waardoor kennisuitwisseling verder wordt uitgebreid. U kunt dus kiezen uit communiceren in het Nederlands en/of Engels, afhankelijk van het gewenste bereik van uw boodschap.

Registreer u op iRheumatologist

Wij garanderen een veilig (SLL-certificaat) en besloten platform. Daarom is het nodig dat ook Reumanext-leden zich eenmalig opnieuw registreren:

  • Ga naar www.irheumatologist.eu (de eerste keer heeft u uw BIG-nummer nodig)
  • Daarna logt u overal en altijd in met een door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord dat u kunt laten onthouden
  • Onderzoekers en anderen die geen BIG-registratie hebben, kunnen contact met ons opnemen. Wij verzorgen dan uw registratie
  • Diegenen die over twee weken niet opnieuw zijn geregistreerd, verhuizen wij als service naar de nieuwe website

Vragen? 

Mail naar staff@idoctornet.com of bel (+31) 30-8797128.
Tot ziens op iRheumatologist!

Carlo Nieuwlands, Uitgever iRheumatologist B.V.

 

Deel deze pagina

Geplaatst op: 03-06-2015