Sluiten
Reumatoloog van de toekomstLees het beleidsplan  >

Nascholing

De NVR ondersteunt de nascholing en accreditatie daarvan voor reumatologen. Daarnaast stimuleert zij reumatologen om bij te dragen aan nascholing van andere zorgverleners voor mensen met reumatische ziekten.

 

Annulering / verplaatsing nascholingen vanwege COVID-19 maatregelen

De NVR hanteert de volgende regels (voor fysieke nascholingen en webinars):

  • De nieuwe datum van een nascholing kan een aanbieder zelf in GAIA aanpassen¬†(binnen de reguliere accreditatietermijn van 1 jaar (of 2 jaar bij e-learning))
  • Als de onderwerpen van de nascholing op de nieuwe datum hetzelfde zijn, en alleen de sprekers wisselen dan hoeft er geen herbeoordeling plaats te vinden (een geoorloofde sprekerswissel is als een reumatoloog wordt vervangen door een andere reumatoloog, of als bv. een internist-subspecialisme wordt vervangen door een vergelijkbare internist-subspecialisme etc.). Graag worden wij via vraag/antwoord in Gaia op de hoogte gesteld van een wijziging in de sprekers, waarbij het van belang is ook evt. disclosures van de nieuwe spreker te vermelden.
  • Als de onderwerpen veranderen (dus de inhoud), of er komt een volledig nieuwe nascholing, dan moet herbeoordeling plaatsvinden tegen het gebruikelijke tarief.

Indien u meer informatie wenst kunt u het beste – in GAIA via de vraag/antwoord-mogelijkheid van uw aanvraag – contact opnemen met het NVR bureau.

Zie bijlage voor meer informatie.

Links voor nascholing